Кавомолка із залізними ножами / вертикальна кавомолка Saeco

Posted on

Кавомашина Saeco з вертикальною кавомолкою може бути вдалим та практичним рішенням для власника. Такі кавомолки працюють у кавомашинах з бункерами для молотої кави. Процес помелу в них продовжується, поки бункер не наповниться, отже отримання погано змеленої кави майже виключено.

У разі попадання стороннього предмета всередину, кавомолка зупиняє роботу, але ножі зазвичай витримують цей удар і не ламаються. Також небажане й попадання води: прилипання кави до ножів може спричинити корозію та порушити роботу кавомашини. 

До мінусів цієї кавомолки можна віднести відпрацювання витратних матеріалів — щіток і шайби. Вони захищають редуктор кавомолки від потрапляння кавового пилу. Відпрацювання щіток — звичайна справа для моторчиків, а от несправність шайби спричиняє проблему куди серйознішу. 

При відпрацюванні шайби у редуктор потрапляє кава, заповнюючи його разом зі змазкою. Редуктор можна полагодити, але це буде довго та дорого. Він складається з великої кількості шестерні, яку доволі важко відмити, що зрештою і робить процес ремонту тривалим та витратним.  

Перед купівлею б/в кофемашини з вертикальною кавомолкою з’ясуйте, чи здійснив продавець заміну шайби. Її вартість не перевищує 1$. Цей нюанс трохи вплине на вартість кавомашини, проте збереже ваші нерви та смак напою.

Кавомашини з вертикальною кавомолкою:
Saeco Vienna, Spiedem Villa, Spidem Trevi, Saeco Incanto Classic

Ремонт кавомашин http://www.coffeerem.pro/